Djarling Haarverlenging / Verdikking

 

 

 

 

Hairweaving maakt mooi haar mogelijk voor iedereen

Het Deense merk Djarling staat voor de veiligste techniek van haarverlenging. Het Djarling Hair wordt met 100% handwerk in het haar aangebracht, zonder gebruik te maken van lijm of chemicaliën.

Djarling is daarom heel geschikt voor het Hollandse, soms kwetsbare haar. En wat ook zo fijn is: je ziet het niet. Het extra haar versmelt echt met het eigen haar. Het is daarom de ideale methode om het haar langer of voller te maken. Daar is veel behoefte aan, want er zijn steeds meer vrouwen bij wie het haar dunner wordt, al dan niet door een medische oorzaak.

 “Dit is absoluut de meest veilige methode voor haarvermeerdering of -verlenging” 


Haar van topkwaliteit

Djarling Hair is 100% natuurlijk en gegarandeerd van topkwaliteit. Het heeft bij deze firma de hoogste prioriteit om het beste haar te bemachtigen dat er in de wereld te koop is en dat zie je direct. Voor Djarling Hair – heel dunne, handgemaakte ‘matjes’ – wordt uitsluitend gebruikgemaakt van jong, sterk haar met optimale voeding. Dit haar is gereinigd en gekleurd met milde fruitzuren om alle voedingsstoffen te behouden. Bij dit proces worden dus géén chemicaliën gebruikt.

Informatie over: prijzen

 

Unieke techniek voor een natuurlijke look

Het weefsysteem van Djarling Hair is duurzaam, niet zichtbaar en heel comfortabel. Het zit niet te strak op de hoofdhuid en het gewicht wordt goed verdeeld. Ook bij het inzetten en uithalen wordt geen gebruik gemaakt van chemicaliën. Er wordt om te beginnen een heel fijn vlechtje gemaakt, dicht op de hoofdhuid. Dit is in alle gevallen maatwerk. De haarexpert schat in hoe dik een vlechtje moet zijn en hoeveel extra haar hieraan wordt bevestigd. Is het haar heel fijn en broos, dan is één baan Djarling Hair misschien al genoeg. Is het haar wat sterker, dan kunnen er misschien wel vier of vijf banen aan het haar worden toegevoegd.

 

Het haar wordt met naald en draad aan het haar bevestigd, daar komt geen lijm aan te pas. Het resultaat hiervan is een heel natuurlijke look. Het toegevoegde haar smelt samen met het eigen haar. Je ziet geen streepjes of strengetjes en je kunt het haar ook normaal borstelen, wassen, stylen en zelfs opsteken. De wefts worden op zo’n manier geplaatst dat je ze niet ziet. Het voelt dus echt alsof Djarling Hair deel uitmaakt van het eigen haar. Na twee maanden wordt het vlechtje losgehaald en dan wordt het extra haar een klein stukje lager weer teruggeplaatst. Zo wordt het eigen haar nooit te lang belast. 

Voor en na voorbeelden