De klassieke look van Wendy Luijkx -

De klassieke look van Wendy Luijkx

Voor de ‘make over’ van de augustus editie uit de Ditjes en Datjes hadden wij Wendy Luijkx te gast.

‘Wendy Luijkx woont in Utrecht met haar partner Joost en hun dochtertje Isolde. Als financieel adviseur werkt ze bij een bank en in haar vrije tijd houdt ze van reizen, varen, lezen en gezellige dingen doen met vrienden. ‘Ik heb veel en krullend haar, dat ik los of opgestoken draag. Graag zou ik tips krijgen van een topkapper en visagist over hoe ik het beste met mijn haar en make-up om kan gaan.’

‘Bij een klassiek type als Wendy hoort een dito kapsel. Daarom hebben we het aan de zijkanten wat opener geknipt en het volume op de kruin gemaakt. Hierdoor wordt haar gezicht ovaler. De low- en highlights geven een kleurschakering die het beste bij haar huid past en de roodheid uit het gezicht haalt.’

Lees het hele artikel hier: Wendy

Comments are closed.